Koen Stokx06 53 15 66 55         |             Kees Kik 06 53 77 11 87


De Kruik in Yerseke

Instapklaar eetcafé met bovenwoning, snackbar en groot tuinterras op loopafstand van de haven.

Eetcafé

Het eetcafé bestaat uit een sfeervolle bar met 18 krukken en rondom 16 zitplaatsen. De serre is ingericht als eetgedeelte en heeft 30 zitplaatsen. Vanuit de serre ga je naar een overkapt terras waar nog 32 zitplaatsen zijn. Het overkapte terras beschikt tevens over een extra bar. Het tuinterras biedt (normaal gesproken) plaats aan ca. 60-70 personen.

Het geheel heeft een complete keuken met o.a. een dubbele frituur, 6-pits fornuis, oven, koelcel, afwasstraat, koelingen, combisteamer, keukengerei etc.

Achter het tuinterras is een parkeerterrein met 44 plaatsen gelegen.

Snackbar
Naast het eetcafé bevindt zich een volledig gerenoveerde snackbar welke dit jaar o.a. is voorzien van een nieuwe pui, bakwand, afzuigkap, plafond, vitrine, meubels etc. De snackbar is ook voorzien van een extra bereidingsruimte en toilet en kan gemakkelijk los verhuurd worden.

Bovenwoning
De eenvoudige bovenwoning is via het café te bereiken en bestaat uit een woonkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet en 3 slaapkamers.

(Her)ontwikkeling
Gezien de ruime kavel (ca. 770 m2) biedt het geheel eventueel ook (her)ontwikkelingsmogelijkheden.

Over Yerseke
Yerseke is direct gelegen aan de Oosterschelde en telt ca. 7000 inwoners. Het dorp is vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Toeristen komen o.a. naar Yerseke voor het eten van de verscheidende zeevruchten, en een bezoek aan de haven, oesterputten en het Oosterscheldemuseum.

In het kort
– Instapklaar en direct beschikbaar;
– Eetcafé en snackbar zijn eventueel los van elkaar te verhuren;
– Inclusief Corona clausule;
– Uitgebreide inventaris;
– Voorkeur gaat uit naar verkoop. Huur bij geschikte kandidaat bespreekbaar.

Vraagprijs koop: € 549.000.- K.K.
Vraagprijs huur: op aanvraag

Scroll Up