Koen Stokx06 53 15 66 55         |             Kees Kik 06 53 77 11 87


DE ZAETE 1 36 YERSEKE

NIEUWE CASCO HORECA EN/ OF BEDRIJFSRUIMTE DIRECT AAN HET WATER VAN DE OOSTERSCHELDE

Uitkijkend over Nationaal Park Oosterschelde zal begin 2022 een prachtige lokatie worden opgeleverd. De ontwikkelaars hebben een aannemer opdracht gegeven hier een casco pand te bouwen wat geschikt is voor horeca doeleinden met een schitterend terras aan het water van de Oosterschelde, of iedere ander bedrijf. Veel mooier kan je het water niet beleven. Wat hier is gerealiseerd is een pand van 250 m2 met een terras van 100 m2. Het pand zal casco worden opgeleverd met een horeca bestemming of andere bedrijfsbestemming. De complete inrichting is nog door een nieuwe huurder te bepalen. Een nieuwe huurder zal zelf voor de afwerking en overige voorzieningen verantwoordelijk zijn.

Unieke locatie aan het water
Geschikt voor veel bedrijfsdoeleinden
Geheel zelf in te richten
Indeling van het pand in overleg met de ontwikkelaars
Parkeervoorziening direct voor het pand en een grote parkeerplaats op 50 meter lopen.
Alle concepten zijn nog mogelijk
Zeer toeristische omgeving
Internationale bekendheid bij onze zuiderburen die dit “mossel” dorp al jaren weten te vinden
De bekendheid van Yerseke is al jaren groeiende, maar sinds de aangepaste dijk, goede parkeer voorzieningen en alle nieuwe horeca aan het water zal deze aantrekkingskracht voor al het lekkers wat de Oosterschelde heeft te bieden alleen maar groter worden. Dat dit braakliggend stukje grond nog door niemand was opgeëist is een wonder waar eenieder nu zijn voordeel mee kan doen.

Nog maar recent zijn hier 3 woontorens gerealiseerd met appartementen, waarbij de bewoners bepaalde hulp en voorzieningen kunnen inhuren. Dat hierin geen horeca voorzieningen zijn meegenomen biedt uitstekende kansen voor de nieuwe huurder. Het alleenrecht voor de directe omwonende zal de omzet ten goede komen.

Bekijk dit object op de Funda website >>