logo
 

DIENSTEN

AAN- EN VERKOOP

KIST is altijd opzoek naar nieuwe locaties.
Wilt u een horecazaak aan- en of verkopen neem dan contact met ons op.

Als wij uw zaak in portefeuille nemen gaan wij actief op zoek naar de juiste kandidaat. We hebben contact met veel gerenommeerde horecamakelaars. Elke horecamakelaar heeft immers zijn eigen klantenbestand en specialiteiten. Daardoor zijn wij in staat om uw zaak sneller te verkopen dan ieder ander!

Heeft u al iets gezien of iets bijzonders op het oog? Dan kunnen wij u wellicht helpen om uw droom te verwezenlijken. Door de vele relaties en contacten met (horeca)makelaars, bierbrouwerijen, horecaketens zijn wij in staat om snel de zaak te vinden die u voor ogen heeft.

VERHUUR EN VERPACHT

Omdat het steeds moeilijker is geworden een horecazaak te financieren is (ver)pachten de ideale oplossing om toch, al dan niet met een eigen vermogen, uw droomzaak te kunnen starten of een opvolger te vinden voor uw zaak.

Er zijn erg veel moeilijke omschrijvingen voor pachten, maar pachten in de horeca wil echter niets meer zeggen dan dat je een vast of variabel bedrag (pacht) betaald voor alles wat met het gebruik van de onderneming te maken heeft. Dit is onder andere de goodwill, de naam en de inventaris. Hiernaast komt er in vele gevallen nog wel de vaste huur van het pand bij, waarvoor er dan een aparte (onder)huurovereenkomst opgemaakt zal worden.

In de wet staat echter nergens vermeld aan welke voorwaarden een pachtovereenkomst moet voldoen. De verpachter en de pachter moeten dus samen om de tafel om de voorwaarden te bespreken en zodoende tot een overeenkomst te komen. KIST GOES kent inmiddels vele varianten van samenwerking en kan beide partijen hierin bijstaan. Wij laten ons hierin adviseren door een team van (horeca)makelaars en advocaten.

INKOOPVOORDEEL

KIST GOES maakt afspraken met verschillende leveranciers om het voor onze klanten zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk te maken.
Zo lopen er nu al contracten bij brouwerijen, leveranciers van speelautomaten en assurantiekantoren.

Op dit moment zijn we in overleg met leverancier van muziek (apparatuur) en leverancier van energie.
Als u interesse heeft als klant of aanbieder vragen wij u natuurlijk contact met ons opnemen.

  
 
 
               
0