Koen Stokx06 53 15 66 55         |             Kees Kik 06 53 77 11 87


Antony Fokkerstraat te Goes

 
VERKOCHT!

 
Deze uitermate strategisch gelegen showroom met werkplaats/magazijnruimte en luifel aan dé doorgaande weg door Goes. Volgend voorjaar is de spoortunnel gereed, dus wordt deze locatie nog belangrijker. In totaal bedraagt het vloeroppervlak circa 1.150 m² VVO en is onderverdeeld in diverse ruimtes, zoals showroom, werkplaats, magazijnruimte en een luifel. De showroom aan de voorzijde heeft een zeer hoge attentiewaarde.

Het is een pand opgetrokken met een staalconstructie. Het dak is deels geïsoleerd en de wanden zijn van sandwichpanelen. De voorpui is van aluminium en voorzien van een (automatische) schuifdeur en rolluiken. In het pand zitten 2 docklevellers en heeft enkele overheaddeuren. Het is aangesloten op de nutsvoorzieningen (gas, water, elektra 3x50Amp). Er is een alarminstallatie. De ruimte wordt verwarmd middels heaters of radiatoren. Verder is er een ruimte om spullen af te spuiten met een waterdichte vloer. Het voorterrein is bestraat. Het dak is mogelijk asbesthoudend.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen aan de doorgaande weg aan de rand van het Stationsgebied en de bedrijventerreinen De Poel III en De Poel IV. Het pand is uitstekend bereikbaar met alle vormen van vervoer en heeft uitstekende ontsluitingsmogelijkheden richting de snelweg, maar ook richting het centrum van deze streekstad met een hoog voorzieningenniveau.

Voorzieningen
-Ontvangstbalie;
-Alarminstallatie;
-Heater t.p.v. werkplaats;
-Gedeeltelijk vloeistofdichte vloer
-Overheaddeuren

Bestemming
Bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.1 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten binnen het
bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen De Poel’, hieronder valt het gebruik als:
-Bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten behorende bij dit bestemmingsplan;
-Detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
-Detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten en caravans;
-Webshops;
-Aan-huis-gebonden beroepen en bedrijven.
-Maximaal bebouwingspercentage van het bouwblok is 80%; maximale bouwhoogte is 15 meter en maximale goothoogte is 10 meter.

Parkeren
Op eigen terrein is aan de voorzijde van het pand plaats voor parkeren.

Kadaster
Gemeente Goes, sectie C, nummer 5448 en 4869, 1.570 m² groot. Aan de voorzijde van het perceel wordt een deel gehuurd van de gemeente Goes voor € 150,- per jaar (2019).

Vraagprijs
€ 595.000,– kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Oplevering
Eerste kwartaal 2020, leeg en ontruimd.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verkoop van ‘Anthony Fokkerstraat 4a’ te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type: Bedrijfsruimte
Soort bou: bestaande bouw
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: redelijk, goed

Locatie

Ligging: overig
Snelweg afrit: 500 m – 1000 m
NS station: 500 m – 1000 m

Bedrijfshal

Oppervlakte: 1.150 m²
Perceelopp.: 1.570 m² Voorzieningen: Betonvloer, Heater, Krachtstroom, Overhead deuren

Parkeren

Niet overdekt: 5

Scroll Up