Koen Stokx06 53 15 66 55         |             Kees Kik 06 53 77 11 87

Over Kist

KIST GOES is gespecialiseerd is het aan- en verkopen van vastgoed en het her ontwikkelen & restylen daarvan.

De naam KIST is een samenvoeging van de eerste twee letters van de oprichters Kees Kik en Koen Stokx. Beide hebben jarenlange ervaring in het ondernemen.

De laatste jaren is KIST vooral actief op het aankopen van locaties (bedrijfspanden & woningen) om deze vervolgens compleet te restylen. Deze vastgoed herontwikkeling is erg populair om de '1e generatie' panden op bedrijfsterreinen een nieuwe kans te geven.

Soms wordt zo'n gerestyled pand in zijn geheel verkocht, soms in delen, maar vaak worden er verschillende bedrijfsunits of kantoren in gemaakt.

Niet alleen bedrijfspanden, maar ook woningen en appartementen worden op deze manier aangepakt. Soms ook boven / bij een onderneming, winkel of horecazaak.

Zie de Restyle-pagina voor wat voorbeelden van onze make-overs. Op de Te koop / te huur - pagina staan de objecten waar we op dit moment gegadigden voor zoeken.

Een overzicht van afgeronde projecten / verkopen van de afgelopen jaren staan op onze Historie - pagina. Ook heeft KIST nog heel wat panden in Portefeuille.

We zijn constant op zoek naar vastgoed (bedrijfspanden / horeca / woningen / locaties) voor nieuwe uitdagingen op herontwikkelingsgebied.

Aan- en verkoop

KIST is altijd opzoek naar nieuwe locaties.

Wilt u een horecazaak aan- en of verkopen neem dan contact met ons op.

Als wij uw zaak in portefeuille nemen gaan wij actief op zoek naar de juiste kandidaat. We hebben contact met veel gerenommeerde horecamakelaars. Elke horecamakelaar heeft immers zijn eigen klantenbestand en specialiteiten. Daardoor zijn wij in staat om uw zaak sneller te verkopen dan ieder ander!

Heeft u al iets gezien of iets bijzonders op het oog? Dan kunnen wij u wellicht helpen om uw droom te verwezenlijken. Door de vele relaties en contacten met (horeca)makelaars, bierbrouwerijen, horecaketens zijn wij in staat om snel de zaak te vinden die u voor ogen heeft.